در حال خواندن
فایل صوتی میزگرد بررسی سرویس‌ها، مزایا و چالش‌های بانکداری باز در ایران منتشر شد
0

فایل صوتی میزگرد بررسی سرویس‌ها، مزایا و چالش‌های بانکداری باز در ایران منتشر شد

نویسنده:  علی اصغر افتاده1400-10-11

پادکست : رادیو عصر پرداخت

مدیرمسوول:  عبداله افتاده

مهمانان:  احمد میردامادی مدیرعامل شرکت سنباد، همایون محبوبی مدیرعامل شرکت فرابوم و سعید قدوسی­نژاد مدیرعامل شرکت فینوتک

موسیقی : معین صالحی

اسپانسر : شرکت آرمان وفاداری آریا

بانکداری باز، نسل بعدی یا به عبارت دیگر، تحول در آینده سیستم بانکداری است که تحت تاثیر فین­تک‌ها و تغییر دیدگاه‌های سنتی به روش نگهداری اطلاعات، مدیریت آنها، مسئولیت بانک و مشتری، شکل گرفته و اجرایی خواهد شد. این تغییر در روش از طریق ارائه APIهای مناسب و مدیریت شده‌ای است که به مجموعه‌های خارج از بانک و همچنین شریک‌های استراتژیک این موسسات مالی، اجازه می‌دهد با دسترسی‌های بهتر، محصولات متنوع و خلاقانه‌ای ایجاد کنند که علاوه بر بهبود فضای کلی کسب­وکار و به تبع آن، گردش مالی بیشتر برای بانک‌ها، باعث کاهش هزینه‌های بخشی از خدمات ارائه­شده توسط بانک‌ها شده و مشتریان بانک‌ها نیز خدمات بهتر و بهینه‌تری دریافت کنند.

البته طبیعتا بانک‌ها می‌توانند به عنوان بخشی از مدل کسب­وکاری خود، کسب درآمد از ارائه این خدمات یا حداقل سطوح ویژه‌ای از آن را درنظر داشته باشند. بانکداری باز، همان‌­گونه که پیش­تر گفته شد، بیش از اینکه چالش فنی و مساله طراحی باشد، دارای نیازهای تدوین قانونی، تهیه زیرساخت و البته فرهنگ‌سازی است؛ یعنی از نظر فنی، مشکلی برای ساخت APIهای بانکداری باز وجود ندارد. در واقع ما اکنون تمام تکنولوژی‌های این مفهوم را در اختیار داشته و در حال استفاده از آنها در بخش‌های دیگری از دنیای اینترنت هستیم. آنچه اجرای مفید آن را در ایران و برخی دیگر از کشورها به تاخیر انداخته، مشکلات غیرفنی است.

از این­رو در هشتاد و سومین میزگرد آنلاین از سلسله نشست‌­های تخصصی بانکداری و اقتصاد دیجیتال که با موضوع «بررسی سرویس‌ها، مزایا و چالش‌های بانکداری باز در ایران» با حضور احمد میردامادی مدیرعامل شرکت سنباد، همایون محبوبی مدیرعامل شرکت فرابوم و سعید قدوسی­نژاد مدیرعامل شرکت فینوتک برگزار شد، چالش‌ها و راهکارهای این موضوع، موردبحث و تبادل­­نظر قرار گرفت. آنچه پیش­روی شماست، مشروح این گفت­‌وگوست..

حس شما نسبت به این خبر چیست؟
دوستش دارم
0%
علاقه‌مندم
50%
نظری ندارم
0%
شگفت زدم
0%
ازش متنفرم
0%
غمگینم
0%
خوشحالم
50%
درباره نویسنده
علی اصغر افتاده

ارسال یک نظر