پذیرفتن ریسک یا افزایش هزینههای تامین امنیت تراکنشهای بانکی
یکی از موضوعاتی که همزمان با در نظر گرفتن رمز دوم پویا به وسیله پیامک به عنوان ابزاری برای امن سازی در سال ۹۸ نیز مطرح شد، هزینههای گزاف این روش و کاربردی نبودن این خدمت بود.
عصر پرداخت – همان زمان نیز کارشناسان به واسطه تجربههایی که در این حوزه وجود داشت از ناامن بودن این روش و اینکه این مدل نمیتواند امنیت را برای کاربران به دنبال داشته باشد ابراز نگرانی کردند، اما در آن زمان هم به واسطه فشارهای پلیس فتا به بانک مرکزی نهایتا این روش به عنوان یک مدل به نظام بانکی دیکته شد اما آن زمان هم بانک مرکزی راه را برای استفاده از سایر روشها برای بانکها باز گذاشت.
اما اتفاقی که در نهایت افتاد بانکها بدون توجه به هزینههای ارسال پیامک این روش را به عنوان روشی آسان برگزیدند که نهایتا منجر به این شد با وجود اینکه بانکها هزینه پیامک ارسالی را از مشتریان خود دریافت میکنند باز هم در هزینه تمام شده این سرویس زیان ده هستند.
در برنامه امشب که با اجرای عبداله افتاده مجری کارشناس برنامه و آقایان دکتر علی عباس نژاد متخصص امنیت سایبری در نظام بانکی و مهندس حبیب اله اژدههاکش معاون فناوری بانک رفاه کارگران برگزار شد به چالشها و راهکارهای این حوزه پرداختهایم.
ارسال یک نظر