در حال خواندن
مراقب کلاهبرداری های نوین باشید
0

مراقب کلاهبرداری های نوین باشید

نویسنده:  عبداله افتاده1402-09-05

بانک ملی ایران از مشتریان خود درخواست دارد با توجه به بکارگیری روش های متعدد و نوین کلاهبرداری های اینترنتی و تلفنی ، علاوه بر آشنایی با ترفندهای جدید، موارد را به ‌سرعت به پلیس فتا گزارش دهند.

مراقب کلاهبرداری های نوین باشید
مشتریان ارجمند باید توجه داشته باشند تماس های تلفنی و پیامکی نامعتبر یا پیام های ارسالی مشکوک در فضای مجازی با عناوینی چون پرداخت هدیه، برنده شدن جایزه، تماس از طرف برنامه های صداوسیما و اعلام برنده شدن افراد و… می تواند دام کلاهبرداران برای برداشت های مکرر از حساب بانکی آنها باشد.

همچنین بانک ملی ایران از مشتریان گرانقدر خود تقاضا دارد به منظور جلوگیری از هرگونه جعل و کلاهبرداری و تحمل ضرر و زیان، از افشای اطلاعات بانکی خود خودداری کنند.

برای انجام هر تراکنش اینترنتی علاوه بر رمز دوم کارت، نیاز به درج شماره کارت، تاریخ انقضا و شماره cvv2 است که اشخاص با ارسال تصویر کارت بانکی خود به دیگران این اطلاعات را به راحتی در اختیار اشخاص سودجو قرار می دهند که باید در این زمینه نیز به نکات امنیتی توجه ویژه داشت.

روش دیگر مجرمان سایبری ارسال پیام‌های حاوی لینک‌های آلوده و جعلی از طریق پیام‌رسان‌های بومی و غیربومی یا ارسال پیامک است که مشتریان نباید به هیچ عنوان به پیام های ارسال شده از طریق شماره تلفن و یا حساب های کاربری نامعتبر و شخصی اطمینان کنند. حتی اگر پیام به ظاهر از مراکز قانونی مانند قوه قضائیه Adliran ، بانک‌ها، سهام عدالت و… ارسال شده باشد.

بانک ملی ایران از مشتریان گرامی درخواست دارد با افزایش دانش خود در استفاده از خدمات الکترونیکی و اینترنتی ،نسبت به امکان سوءاستفاده افراد سودجو، هوشیار باشند.

کاربران سامانه های اینترنتی نیز باید به نکات امنیتی برای تشخیص سایت های معتبر از صفحات جعلی آگاه باشند؛ وجود قفل ایمنی کوچک در قسمت آدرس بار، یکی از موارد مهم به ویژه در سایت‌های بانکی است.

همچنین آدرس سایت باید همانند دامنه های بانک ( https://bmi.ir) حتما از دامنه ir استفاده شده باشد؛ اما معمولا سایت های فیشینگ وکلاهبرداری از دامنه های مختلف دیگر در این زمینه استفاده می کنند .

نکته آخر URL یا آدرس سایت است که باید حتما از پروتکل امنیتی SSL یا همان //:https در ابتدای ادرس اینترنتی وب سایت استفاده شده باشد.

حس شما نسبت به این خبر چیست؟
دوستش دارم
0%
علاقه‌مندم
0%
نظری ندارم
0%
شگفت زدم
0%
ازش متنفرم
0%
غمگینم
0%
خوشحالم
0%
درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر